Милојевић: Да подигнемо трофеј и лепо опростимо од сезоне

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да са нестрпљењем очекујем шампионску прославу уочи утакмице против Вождовца и поручио да ће екипа учинити све да се победом опрости од сјајне сезоне. Меч почиње у 20.00 часова, а шампионска прослава сат времена раније.

"Вождовац је имао неке теоретске шансе за Европу, али после јучерашњих (четвртак) резултата то је немогуће, тако да утакмица неће имати резултатски значај. Међутим, нама свака победа значи и играћемо као и до сада. Вождовац је екипа која игра леп фудбал и увек се показао као тежак противник, без обзира на то на чијем се терену игра", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Како је навео, већих кадровских проблема нема, осим оних познатих.

"Лука Аџић и Срђан Бабић имају лакше повреде, али се Вујадин Савић прикључио екипи, Бранко Јовичић такође. Са картонима нема проблема. Желимо на најбољи могући начин да затворимо сезону и позвао бих навијаче у што већем броју да дођу и поздраве момке који су то заслужили".
Милојевић је прокоментарисао и предстојећи прелазни рок.

"Морам да похвалим Митра Мркелу који је 24 сата у фудбалу, он је тај који долази до свих информација око играча, како би мене растеретио да могу да будем фокусиран на терен. Ми смо у већ децембру разговарали о лету, тако ћемо и сада морати већ да причамо о зимском прелазном року. Прелазни рок је жива ствар, ни 11. јуна када кренеом са припремама нећу моћи све да вам кажем. Ја бих волео да ми сви играчи остану, али кога нема без њега се може и мора. Ми имамо своје планове, али далек је пут од жеља до остваривања".

На питање шта је његова највећа жеља, Милојевић је био јасан:

"Моја највећа жеља је да сутра (субота) подигнем пехар, а што се тиче тима, да ми се сви играчи врате здрави", рекао је Милојевић.

Утакмица између Црвене звезде и Вождовца игра се у суботу од 20 сати, а сат времена раније фудбалерима и стручном штабу новог првака биће уручени шампионски трофеј и медаље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара