Милојевић у Звезди до 2020: Историја обавезује да дамо све

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић званично је продужио уговор до 2020. године и поручио да историја клуба обавезује да се увек даје све од себе.

Милојевић је потпис ставио у друштву почасног председника Драгана Џајића, председника Светозара Мијаиловића, генералног директора Звездана Терзића и спортског директора Митра Мркеле.

"Рекао сам да ћемо се лако договорити, тако је и било. Нисам имао сумњу да ћу остати. Поклопили су нам се планови за наредну сезону и желим да наставим да радим у Црвеној звезди, да сарађујем са овим дивним људима. Испричали смо лепу причу ове сезоне, у суботу ћемо ставити тачку, а онда следе нова искушења. Као и увек, могу само да кажем је да ћемо дати све од себе, на то нас обавезује историја клуба", рекао је Милојевић.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић истакао је да је задовољан правцем којим се клуб креће.

"Најважније је да се створио континуитет у стручном раду. Резултат из ове сезоне обавезује и имајући у виду оно што смо урадили ове сезоне, очекујемо још бољи резултат наредне. Циљеви су у Звезди јасни, шампионска титула, Европа уколико дође - добродошла је, али суштина је да покажемо континуитет у освајању трофеја. Ми сви очекујемо да Милојевић превазиђе сам себе, а посматрајући како је радио ове године, не сумњамо да ће се окитити још великим бројем трофеја у Црвеној звезди", рекао је Мијаиловић.

Генерални директор Звездан Терзић рекао је да је свестан очекивања звездашке јавности за наредну сезону, а да је први велики корак начињен данас.

"Данас смо урадили велики део стратешког посла. Тренер Владан Милојевић је потписао уговор на две године и до 2020. године ћемо имати тренера који по свим својим капацитетима и квалитетима одговара профилу који треба да има тренер Црвене звезде. Велики део посла је одрађен на задовољство свих. Основни циљ наредне сезоне јесте шампионска титула, мада смо свесни да смо успесима ове године подигли лествицу очекивања Звездиних навијача и потрудићемо се да испунимо њихова очекивања", истакао је Терзић.

Звездин спортски директор Митар Мркела такође није крио задовољство због потписа Владана Милојевића.

"Веома сам задовољан што је Владан продужио уговор на још две године. Он је наше највеће појачање у овом прелазном року. Надам се да ћемо наставити да остварујемо добре резултате и покушаћемо да растемо из утакмице у утакмицу, као што смо чинили ове сезоне", рекао је Мркела.

Трећа Звездина звезда Драган Џајић верује да је ово одличан потез клуба.
"Добро је што ће бити настављена успешна сарадња са Милојевићем, то је први корак ка стабилности и сигурности клуба. Имали смо успешну годину и надам се да ће Милојевић наставити у истом ритму и наредне сезоне. Добро је што је уговор потписан на две године, јер то ће донети мир. Јако је важно имати тренера у кога сви имају поверења", сматра Џајић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво