Динамо не губи време, Бјелица нови тренер

Доскорашњи тренер пољског Леха Ненад Бјелица нови је шеф стручног штаба загребачког Динама, наводи се на сајту шампиона Хрватске.

Клуб са Максимира је, упркос освајању титуле, јуче сменио тренера Николу Јурчевића, а замену је нашао у човеку је осим Леха у каријери водио и неколико аустријских нижелигаша, италијанску Специју и Аустрију из Беча.

Долазак хрватског тренера донео је и могућност да Динамо ангажује неколико играча из пољског шампионата, а међу њима се спомиње и најбољи стрелац лиге Бразилац Карлитос, који је у дресу Висле постигао 24 гола ове сезоне.

Бјелица је четврти тренер Динама ове сезоне, после Јурчевића, Игора Цвитановића и Ивајла Петева, а до краја сезоне покушаће клубу да донесе "дуплу круну" јер га чека финале националног купа против највећег ривала - Хајдука из Сплита.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи