Цуцин: Опоравак иде по плану, повреда ме ојачала

Млади фудбалер Партизана Лука Цуцин изјавио је да је задовољан опоравком после операције метатарзалне кости и да га је повреда коју је доживео ојачала.

Цуцин је оперисан пре више од месец дана па је превремено морао да заврши дебитантску сезону у црно-белом дресу.

"Операција је одлично прошла, а једини проблем ми је био што сам морао да лежим четрнаест дана, па нисам устајао нити се померао из кревета због конца и рана, али, хвала богу, и то је иза мене. Опоравак смо почели пре недељу дана и за сада иде према плану", изјавио је Цуцин за клупски сајт.

Како је навео, чим му је здравствено стање дозволило, почео је да са стадиона прати утакмице Партизана и захвалио је саиграчима што су га бодрили у периоду након операције.

"Пратио сам саиграче, а понекад се чујем са њима. Драго ми је да је Страхиња Јовановић дебитовао и не само што је добар фудбалер, већ је још бољи момак. Са Вакулком се чујем сваки дан, стално се интересује како сам, како тече опоравак. Захвалио бих се и другим момцима који су ми слали поруке чим су чули за повреду. Бодрили су ме и рекли да је то саставни део фудбала, да се не бринем, јер ће и то проћи. Хвала им на томе, јер сам у глави много ојачао. Једва чекам да се вратим на терен. Доказали смо да смо екипа и да се сви држимо заједно", рекао је Цуцин.

Цуцин је за Партизан дебитовао ове сезоне и до повреде одиграо четири утакмице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво