Цуцин: Опоравак иде по плану, повреда ме ојачала

Млади фудбалер Партизана Лука Цуцин изјавио је да је задовољан опоравком после операције метатарзалне кости и да га је повреда коју је доживео ојачала.

Цуцин је оперисан пре више од месец дана па је превремено морао да заврши дебитантску сезону у црно-белом дресу.

"Операција је одлично прошла, а једини проблем ми је био што сам морао да лежим четрнаест дана, па нисам устајао нити се померао из кревета због конца и рана, али, хвала богу, и то је иза мене. Опоравак смо почели пре недељу дана и за сада иде према плану", изјавио је Цуцин за клупски сајт.

Како је навео, чим му је здравствено стање дозволило, почео је да са стадиона прати утакмице Партизана и захвалио је саиграчима што су га бодрили у периоду након операције.

"Пратио сам саиграче, а понекад се чујем са њима. Драго ми је да је Страхиња Јовановић дебитовао и не само што је добар фудбалер, већ је још бољи момак. Са Вакулком се чујем сваки дан, стално се интересује како сам, како тече опоравак. Захвалио бих се и другим момцима који су ми слали поруке чим су чули за повреду. Бодрили су ме и рекли да је то саставни део фудбала, да се не бринем, јер ће и то проћи. Хвала им на томе, јер сам у глави много ојачао. Једва чекам да се вратим на терен. Доказали смо да смо екипа и да се сви држимо заједно", рекао је Цуцин.

Цуцин је за Партизан дебитовао ове сезоне и до повреде одиграо четири утакмице.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(среда, 16. мај 2018, 08:54) - Da te ne kunem; [нерегистровани]

...play it again sam!

"...повреда ме ојачала"!