Нејмар спреман за пријатељску са Хрватском

Најбољи бразилски фудбалер Нејмар да Силва највероватније се враћа на терен у пријатељском мечу против Хрватске 3. јуна у Ливерпулу.

Нападач Пари Сен Жермена од фебруара није играо због операције зглоба, али ће бити спреман пре Мундијала и то у дуелу у ком ће Хрватска да "глуми" Србију, ривала Бразила у Е групи Светског првентсва у Русији.

Доктор репрезентације Бразила Родриго Лесмар истакао је да опоравак Нејмара тече веома добро и да ће следеће недеље тренирати са групом.

"Урадили смо неке тестове, Нејмаров опоравак иде у одличном смеру. Следеће недеље биће спреман да тренира са екипом. Наша идеја је да ради са лоптом како би ускоро био потпуно фит да одигра прву пријатељску утакмицу", рекао је Лесмар.

Поред Бразила и Србије у Е групи су Швајварска и Костарика, први противник "орлова" на СП 17. јуна у Самари.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи