Приведен судија Срђан Обрадовић због непостојећег пенала

Фудбалски судија Срђан Обрадовић, који је у недељу био главни арбитар на утакмици Спартак – Раднички, приведен је током поподнева у полицијску станицу у Јагодини због дешавања на мечу у Суботици.

Судија Срђан Обрадовић је у центру пажње фудбалске јавности у Србији због досуђеног непостојећег пенала на утакмици између Спартака и Радничког.

Како РТС сазнаје, Обрадовић је приведен у сарадњи са Регионалним одељењем тужилаштва за борбу против корупције из Краљева, које је надлежно и за Јагодину.

Судија Обрадовић позван је у својству грађанина и на основу индиција о намештању утакмице између Спартака и Радничког.

Председник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза затражио је од судијске комисије да се Обрадовић казни и скине са листе арбитара.

Полиција до сада није издала званично саопштење о привођењу Обрадовића, па ни о исходу информативног разговора.

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво