Звездина шампионска журка у суботу од 20 часова

Фудбалски клуб Црвена звезда, нови шампион Србије, доминантно освојену титулу првака државе прославиће у суботу од 20 часова на највећем српском стадиону.

Против Спартака су трибине биле празне, али то неће бити случај 19. маја када ће Црвена звезда одиграти и последњи меч ове сезоне.

Ову заиста невероватну сезону, сезону која ће остати упамћена по много чему, Црвена звезда ће на свечан начин окончати у суботу, када је на програму последње коло Суперлиге.

Гост Црвене звезде биће Вождовац, а капије стадиона "Рајко Митић" биће широм отворене, тако да ће сви Звездини навијачи моћи бесплатно да дођу на своју омиљену београдску локацију и поздраве шампионе Србије!

ФК Црвена звезда позива навијаче да дођу у што већем броју и не пропусте фешту и доделу пехара, али и пожеле срећу фудбалерима пред нове европске изазове.

Меч се игра од 20 часова, а очекује се да стадион буде пун доста раније.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво