Рад апелује на Судијску комисију: Нека одлука падне на терену

Фудбалски клуб Рад упутио је јавни позив Судијској комисији Фудбалског савеза Србије да за утакмицу последњег кола плеј-аута против Јавора делегира арбитра који неће утицати ко ће испасти из елитног ранга.

Апел екипе са Бањице стигао је након скандалалозног суђења Срђана Обрадовића на утакмици Спартак - Раднички Ниш, посебно због начина на који је досудио други пенал за Суботичане.

"Као фудбалска средина која је одувек афирмисала праве фудбалске вредности и изнедрила поштоване амбасадоре наше државе у најважнијем спорту на планети, апелујемо на Судијску комисију да у последњем колу, у утакмици Јавора и Рада, делегира судије које неће својим одлукама утицати на коначан резултат меча, него искључиво да учинак 11 на 11 фудбалера буде одлучујући фактор ко ће у нижи ранг, а ко ће и наредне године бити члан фудбалске елите Србије", наводи се у саопштењу Рада.

Како се истиче са Бањице, верујући у искреност, честитост и исправност у делегирању делилаца правде за меч последњег кола у Ивањици, као и у судијске одлуке које неће привилеговати ниједан тим, екипа ће се фокусирати искључиво на зелени терен и спремност да кроз витешку игру и залагање сваког играча, оствари резултат који ће омогућити да и следеће сезоне буде члани истог ранга такмичења.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи