Милојевић пред дерби у Новом Саду: Не дозвољавам опуштање

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да против Војводине у Новом Саду неће дозволити никакво опуштање у екипи, упркос томе што је шампионска титула већ освојена.

"Играмо претпоследњу утакмицу ове сезоне и играћемо је као што смо играли претходне. Можда за нас у овом тренутку није од такмичарског значаја, али очекујем праву дерби утакмицу. Војводина заслужује боље место на табели, играју пред својим навијачима, победиили су и Партизан у Новом Саду и неће недостајати тог такмичарског карактера", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Како је навео у екипи због картона неће бити Срђан Бабић, још неколико играча има мање проблеме са повредама, па је могуће да шансу добију неки који су до сада имали мању минутажу.

"Увек је лепо играти на Карађорђу и очекујем да ће публика уживати. Не сме да буде опуштања и не дозвољавам га. То јесу утакмице где не бих желео да имамо проблема са повредама, али увек мора да се нађе мотив и мислим да док се игра у Звезди увек се има мотива. Морам да похвалим и играче, јер иако су већ шампиони, показују велику дозу професионализма, одлично тренирају и у оваквим условима успевају да нађу мотив и то ме изузетно радује и надам се да ће до краја првенства бити тако.

Прелазни рок је пред вратима, а од Црвене звезде се очекује да направи добар тим како би покушала да још једном успешно "нападне" европске квалификације.

"Прелазни рок траје 24 часа дневно, 12 месеци током године. Увек имамо неке своје планове, али ја сам фокусиран на тим и завршетак сезоне. Спортски директор Митар Мркела ради пуном паром, у сталном смо контакту. Али, свашта ће да се пише, много ће се имена појавити по штампи и напоменућу да је најлепше кад се заврши прелазни рок. Ми знамо шта хоћемо, али не зависи само од нас, постоји много фактора који утичу на довођење играча. Имамо времена и за играче да се одморе и видећемо да га искористимо на најбољи начин", поручио је Милојевић.

Утакмица 6. кола плеј-офа Суперлиге између Војводине и Црвене звезде игра се у недељу од 17 сати у Новом Саду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво