Јокановић: Митровић је сјајан, Сесењо је нешто посебно

Менаџер Фулама Славиша Јокановић рекао је да је Александар Митровић велики професионалац и истакао да није имао никаквих проблема у раду са њим.

"Митровић је сјајан професионалац и веома је важан за нашу групу. Он је квалитетан играч и у кратком периоду је показао да је право појачање за нас. Не занима ме шта причају о његовом понашању. Нисам имао ниједан проблем са њим", изјавио је Јокановић за портал "Гол".

Како је навео, млади играч Фулама Рајан Сесењо је најбољи млади фудбалер којег је тренирао.

"Сесењо је невероватан. У Партизану сам радио са Стеваном Јоветићем и Адемом Љајићем, али Сесењо је нешто посебно", истакао је Јокановић.

Упитан да прокоментарише приче да ће на лето баш он сести на, предвиђа се, упражњену клупу Челсија, Јокановић се прво насмејао.

"То је лепо за моју жену када прочита такве вести и потом ме пита о тим гласинама. То је све што могу да кажем", рекао је Јокановић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи