Ђукић: Меч сезоне; Лалатовић: Партизан фаворит

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изјавио је да ће црно-бели покушати што пре да дођу до гола против Чукаричког у реваншу полуфинала Купа Србије, док његов колега са друге стране Ненад Лалатовић сматра да је Партизан фаворит и поред пораза у првом мечу.

Партизан након пораза на Бановом брду 4:2 јури два гола заостатка, а тренер црно-белих наглашава важност раног вођства.

"Морамо да их нападнемо од почетка. Јуримо први гол како би они ушли у нервозу јер ћемо у супротном ми ући. Требало би спречити њихове контранападе и ићи прво да само победимо утакмицу, па онда да дамо други гол. Требало би ићи стрпљиво, не грлом у јагоде, не смемо по сваку цену да јуришамо", изјавио је Ђукић на конференцији за медије.

Према његовим речима, играчи су свесни важности утакмице на који гледају као меч сезоне.

"Свесни смо важности утакмице. Меч сезоне који ћемо покушати да добијемо и пласирамо се у финале. Неће бити лако, они су мотивисани али играмо код куће", рекао је Ђукић.

Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић рекао је да је Партизан и даље фаворит у полуфиналу Купа Србије, али да се његови фудбалери неће предати.

"Сигурно ће бити јако тешко. Као што сам још раније рекао, ми смо од свих екипа имали најтежи распоред у Купу. Све утакмице смо играли на страни до четвртфинала, затим и ту смо морали Напретку у Крушевац, онда двомеч са Партизаном који је и даље фаворит, упркос томе што смо ми добили прву утакмицу", пренео је клупски сајт речи Лалатовића.

"Нема опуштања. Та предност не значи много јер се реванш игра код њих. Партизан има јако квалитетне играче који једним потезом могу да реше утакмицу и то су у прошлости доста пута показали. Имамо и малих кадровских проблема због повреда и питање је да ли ћу моћи да рачунам на све играче", казао је тренер екипе са Бановог брда.

Реванш меч полуфинала Купа Србије између Партизана и Чукаричког игра се у среду од 20 сати на стадиону у Хумској уз бесплатан улаз.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи