Милорад Мажић суди финале Лиге шампиона

Милорад Мажић изабран је да буде главни судија у финалу Лиге шампиона које у Кијеву играју Реал из Мадрида и Ливерпул, саопштила је Уефа. ФСС: Признање Мажићу уједно и признање српском фудбалу

Српски арбитар, који има 45 година, међународни је фудбалски судија од 2009. године. Ове сезоне је водио четири утакмице у Лиги шампиона, као и два меча у Лиги Европе.

Прошле године је водио дуел Чилеа и Немачке на Купу конфедерација у Русији, као и Уефа Суперкуп 2016. године, у којем су играли Реал Мадрид и Севиља.

Мажић је судио на Светском првенству у Бразилу 2014. године, Европском првенству 2016. године, а биће и део Мундијала који за нешто више од месец дана почиње у Русији.

ФСС: Признање Мажићу уједно и признање српском фудбалу

Фудбалски савез Србије изразио је велико задовољство одлуком Уефе да Милорад Мажић буде главни арбитар предстојећег финала Лиге шампиона у Кијеву између Реал Мадрида и Ливерпула.

"Честитамо Милораду Мажићу и његовим помоћницима на изузетном признању које је у исто време велико признање и за српски фудбал и за ФС Србије", наводи се на сајту ФСС.

Уз Мажића као главног судије актери финала биће помоћници Милован Ристић и Далибор Ристовић, односно помоћне судије иза голова Ненад Ђокић и Данило Грујић.

Четврти арбитар биће Француз Клемен Турпан, а резервни помоћи судија биће Немања Петровић.

 

Број коментара 25

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво