Јанковић: На критике се не обазирем, на похвале не узлећем

Фудбалер Партизана Марко Јанковић, стрелац атрактивног гола у поразу од Војводине у Новом Саду (2:1), рекао је да зна колико вреди и да због тога ни похвале ни критике на његов рачун не узима превише озбиљно.

"Ја сам неко ко увек зна колико може и вреди без обзира на ситуацију и на тренутно стање. У фудбалу као и спорту долази до пада форме, што је и нормално, али је најбитније трудити се да се то превазиђе. Не обазирем се на негативне коментаре, као што ни после позитивних не полетим", изјавио је Јанковић за клупски сајт после утакмице у Новом Саду.

Према речима црногорског репрезентативца, црно-бели су морали да искористе неколико озбиљних прилика, али и да нису смели да, како каже, олако приме голове.

"Морали смо да искористимо шансе који смо имали и које су биле стопостотне, а са друге стране не можемо да дозволимо да их олако примамо", рекао је Јанковић.

Јанковић се оградио од процене одлуке главног судије Милорада Мажића да додели црвени картон Саши Здјелару због ударања без лопте Лазара Арсића, али је рекао да верује да није било грешке.

"Ситуацију код Здјелара нисам добро испратио, био сам на другом крају терена, те стога не могу да коментаришем. Имајући у виду да је Мажић судија, претпостављам да зна шта ради", навео је Јанковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво