Победа Звезде против Чукаричког

Звезда – Чукарички 3:0 (0:0). Фудбалери Црвене звезде савладали су на свом терену екипу Чукаричког, головима Бена, Радоњића и Аџића, чиме су се приближили освајању шампионске титуле. Партизан у четвртак гостује Радничком у Нишу.

Звезда је до победе над Чукаричким дошла головима Бена у 61. Радоњића у 77. и Аџића у 84. минуту, па је остала првопласирана екипа на табели са 48 освојених бодова, што је 12 више од "вечитог" ривала Партизана, који игра у четвртак против Радничког.

Не претерано занимљиво и садржајно прво полувреме одиграно је на нашем највећем стадиону. Обе екипе у меч су ушле опрезно, чекајући грешку противника, играјући без много ризика, што се одразило и бројем прилика за погодак.

У другом делу утакмице су се и играчи и око 7200 навијача "пробудили" и учинили меч много занимљивијим. Чукарички се повлачио на своју половину из минута у минут, што је Звезда користила да оствари доминацију на средини терена и створи знатно већи број шанси.

Након покушаја Бена из слободног ударца који је одбранио Белић, Звезда је успела и у неколико наврата да пробије по боковима и упути центаршут, од којих је најопаснији био Бенов за Крстичића који је главом шутирао поред даље стативе.

Звезда је у 60. минуту меча материјализовала знатно бољу игру. Након што су се успешно одбранили, Црвено-бели су брзо пренела лопту на противничку половину, Аџић је одлично прошао кроз средину, упослио Бена, који је десном, слабијом ногом матирао голмана.

У 69. Минуту меча други пут Ђурић зауставља контру Звезде, због чега добија и други жути, односно црвени картон, што је умногоме олакшало посао Звезди.

Црвено-бели искористили су бројчану предност. Још једном брз пренос лопте и улазак у средину, овога пута Родића, у наставку акције лопта се одбија до Радоњића на ивици шеснаестерца, који потом у два наврата сјајним варкама матира и одбрамбеног играча и голмана гостију, након чега без много проблема смешта лопту у мрежу за 2:0.

Након фаула гостију нешто изван свог шеснаестерца, Аџић, кандидат за играча утакмице је веома прецизним ударцем матирао Белића и поставио коначних 3:0 у 84. минуту меча.

У последњим тренуцима меча други жути картон зарадио је леви бек Звезде Милан Родић, али је то остало без утицаја на коначан резултат. 

Овако је протекао меч:

19.58 – Крај меча, Звезда је савладала екипу Чукаричког са 3:0.

19.56 – И Звезда ће меч завршити са играчем мање на терену, пошто је у финишу дуела други жути картон добио Милан Родић.

19.55 – Завршени су мечеви у Суперлиги:

Плеј-оф: Вождовац - Војводина 2:1, Спартак - Напредак 2:1;

Плеј-аут: Мачва - Рад 0:0, Младост - Јавор 3:1, Радник - Бачка 2:0.

19.50 – ГОЛ! Лука Аџић постиже леп погодак из слободног ударца за вођство Звезде од 3:0.

19.43 – ГОЛ! Звезда користи играча више на терену и у 77. минуту Радоњић доноси предност од 2:0.

19.35 – Чукарички у 69. минуту остаје са играчем мање на терену, искључен је Ђорђе Ђурић.

19.27 – ГОЛ! Звезда у 61. минуту долази до предности, стрелац је Бен на асистенцију Луке Аџића.

19.12 – Настављен је меч на стадиону "Рајко Митић".

18.53 – Полувреме у Београду, Звезда и Чукарички без голова.

18.48 – Полувреме на мечевима Суперлиге:

Плеј-оф: Вождовац – Војводина 2:0, Спартак – Напредак 1:0;

Плеј-аут: Мачва – Рад 0:0, Младост – Јавор 2:0, Радник – Бачка 1:0.

18.05 – Почео је меч на стадиону "Рајко Митић".

17.58 – У 18 часова почињу и дуели у плеј-офу, а осим дуела између Звезде и Чукаричког, састају се Вождовац – Војводина и Спартак – Напредак.

17.57 – Завршен је први меч у плеј-ауту, Земун је на свом терену савладао екипу Борца са 2:1. Од 18 часова састају се Мачва – Рад, Младост – Јавор и Радник – Бачка. 

17.30 - Познати су и састави тимова:

Црвена Звезда: Борјан, Стојковић, Ле Талек, Бабић, Родић, Рачић, Крстичић, Бен, Срнић, Радоњић, Пешић.

Чукаручки: Белић, Стевановић, Дринчић, Бојић, Кајевић, Копитовић, Милојевић, Богосавац, Ђурић, Овусу и Пушкарић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво