Катаи и Пауновић о успесима Чикага

О голу Александра Катаија, којим је Чикаго повео против Њујорка, и даље прича цела Америка. За бившег капитена Црвене звезде био је то други гол у дресу чикашгог тима.

"Искрен да будем, и ја сам мало шокиран. Наравно, увек желиш да постигнеш гол, али пре свега у таквим ситуацијама не желиш да противник направи контру. Желео сам да што пре завршимо акцију и да се вратимо назад. Тако сам ја нешто планирао, а десило се најбоље што је могло да се деси", каже Катаи.

Тренер Вељко Пауновић се нада да ће тим, на крилима ове победе, наставити са добрим партијама.

"Свако је допринео на свој начин, а Катаи и Николић головима да освојимо три бода која су нам у овом тренутку јако важна. С обзиром да нисмо имали добар почетак ове сезоне, помаже нам много ова победа и доноси доста самопоуздања, да наставимо да се побољшавамо", каже Вељко Пауновић.

Чикаго фајер сада путује у Канаду, на утакмицу против Торонта, а за пети је овде заказано српско вече, на сусрету против Атланте, када се очекује и већи број српских навијача.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво