Џерард: Салах тренутно испред Месија и Роналда

Легендарни капитен Ливерпула Стивен Џерард сматра да је Мохамед Салах тренутно у најбољој форми од свих фудбалера света и играчки испред Кристијана Роналда и Лионела Месија.

Салах је са два гола и три асистенције бриљирао у победи над Ромом (5:2) и одвео Ливерпул близу финала Лиге шампиона, али и ушао у историју клуба као једини са десет погодака у сезони у европским такмичењима.

"Налази се у животној форми. Тешко је поредити Салаха са Роналдом и Месијем, они су годинама константни, али без недоумица и скривања, тренутно је најбољи играч на планети", рекао је Џерард.

Сјајни Египћанин, који је управо из Роме прешао у Ливерпул претходног лета, већ је постигао 43 гола у свим такмичењима.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи