Ивановић: Да покажем да сам играч за Партизан

Фудбалер Партизана Ђорђе Ивановић изјавио је за клупски сајт да му је дуго требало да се навикне на нови клуб после преласка из Спартака, али да се сада осећа много боље.

"Требало ми је много времена да се навикнем на клуб. Све ми је било другачије. У последње две-три седмице почео сам добро да се осећам. Није то још како би требало, недостаје ми мирноћа у завршници, али уверен сам да ће доћи. Надам се да ће све да буде као што се и очекује од мене", изјавио је Ивановић.

Млади фудбалер још увек има проблема да се уклопи у оно што се, у неком ширем тактичкем смислу, тражи од фудбалера који игра на позицији „девет и по" у екипи каква је Партизан.

"Некад и беспотребно трчим, то је моја жеља да се докажем, сваки лопту бих ја да узмем, ја да идем...Једноставно, жеља! Четири године играо сам стандардно у Спартаку, сад је наишао период да не играм, ето, ужелео сам се, наравно да сам хтео да покажем да заслужујем Партизанов дрес".

Партизан за отприлике две седмице очекује и трећи дуел са Чукаричким, сасвим сигурно најважнији од свих.

"(Другу утакмицу, у Суперлиги Србије) су играли колико смо им ми допустили. Неће бити проблема против њих у Купу. Добра су екипа, али ми смо бољи, можемо да прођемо у финале".

Партизан за два дана очекује дуел са Радничким из Ниша.

"Победио сам Раднички са Спартаком, дао сам гол. Увек сам против њих имао асистенцију или гол. Желимо да им вратимо за пораз у Нишу, у Београду је бољи терен и све ћемо учинити да их победимо. Тамо нису били неки услови, верујем у славље, много смо квалитетнија екипа", закључио је Ивановић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво