Бен: Све иде по плану, титула подстицај за оно што следи

Фудбалер Црвене звезде Ел Фарду Бен изјавио је да му све иде по плану у црвено-белом дресу, да је дошао да постиже голове и осваја трофеје и поручио да ће титула бити подстицај за изазов у квалификацијама за Лигу шампиона.

"Дошао сам у Звезду да играм, да постижем голове и да освојим шампионску титулу. За сада све иде по плану, трудим се да будем на највишем могућем нивоу. Срећан сам овде, освајање титуле била би круна на ову сезону и велики подстицај за оно што нас очекује од јуна. Наравно да нам је свима титула у мислима, али никако нам то не одвлачи фокус са утакмица. Зато сада размишљамо само о првом наредном противнику, тренутно нам је најважније да победимо Чукарички", рекао је Бен за клупски сајт.

Изабраници Владана Милојевића у одличном расположењу, након победе у Нишу, дочекују трећи меч у плеј-офу, већ у среду.

"Било је изузетно важно да победимо у Нишу након еуфорије и тријумфа у дербију да наставимо победнички низ. Ближи се крај сезоне и знамо колико је важно да максимално озбиљно приступамо свакој утакмици и да што пре и математички обезбедимо титулу. Зато смо изузетно задовољни што смо тријумфовали и у Нишу, иако сматрам да сам лично могао и боље да одиграм, имао сам много шанси, али не могу да будем незадовољан пошто сам постигао гол и забележио асистенцију", поручио је нападач који је стигао у Звезду зимус из Олимпијакоса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи