Обреновац домаћин финала Купа у футсалу

Финале овогодишњег Купа Србије у футсалу биће одиграно 2. маја у Спортко културном центру у Обреновцу са почетком од 19 часова. У финалу ће се састати Економац из Крагујевца и Нови Пазар.

Најзначајнија ствар за српски футсал је управо чињеница да је и Обреновац постао својеврсни центар овог спорта у нашој земљи, управо формирањем првог футсал клуба у том граду, Клуба малог фудбала Палеж.

Одличним радом и све већим напредком Клуба малог фудбала Палеж из Обреновца, али и захваљујући одличним условима у дворани Спортско културног центра у том граду, челни људи Фудбалског Савеза Србије одлучили су да у Обеновцу буде одиграно и финале националног купа у футсалу. У финалу ће се састати најтрофејнији српски клуб Економац из Крагујевца против екипе Новог Пазара.

Према речима председника КМФ Палеж из Обреновца, Бранка Безаревића, одржавање финала националног Купа у овом граду, биће одлична прилика за додатну промоцију футсала у Обреновцу, а сви љубитељи  овог спорта имаће прилику да уживају у правом спектаклу. 

Обреновац је град са дугом спортско и пре свега фудбалском традицијом, а одличним радом челника Палежа, нема сумње да ће се у будућности Обреновац позиционирати и на мапу најзначајнијих футсал ценатара на овим просторима. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво