ВБА у финишу до бода против Ливерпула

ВБА и Ливерпул одиграли нерешено 2:2 (0:1) у мечу 35. кола Премијер лиге. Ремијем против фењераша „црвени“ су се, највероватније, опростили од борбе за друго место на табели. У другом мечу дана Вотфорд и Кристал Палас одиграли су нерешено без голова.

Ливерпул је био на прагу победе и нова три бода. Водио је са 2:0 све до 79. минута, а онда је домаћин успео да стигне предност противника и освоји бод.

Ливерпул је повео већ у четвртом минуту сусрета. Ингс је одлично реаговао у казненом простору, након што је Вајналдум прихватио лопту, Ингс је упутио прецизан ударац и затресао мрежу домаћина.

Салах је на 2:0 повисио у 72. минуту. Чемберлен проналази Салаха на левој страни који је улетео у шеснаестерац и матирао голмана домаћина.

Ипак, ВБА се није предавао. Осам минута касније после велике гужве у казненом простору Ливерпула, најбоље се снашао Ливермор и успео да смањи предност гостију.

ВБА је до изједначења дошао у 88. минуту сусрета. На набачену лопту из слободног ударца правовремено је реаговао Рондон и главом савладао Кариуса.

„Црвени" су трећи на табели са 71 бодом, три мање од другопласираног Јунајтеда, који има и утакмицу мање. ВБА је последњи на табели.

У другом мечу данашњег програма Премијер лиге Вотфорд и Кристал Палас су одиграли без голова - 0:0. Вотфорд је тренутно на 12. месту на табели са 38 бодова, а Кристал Палас 15. са 35 бодова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара