Навијачи Фенербахчеа погодили Сенола Гунеша и прекинули меч са Бешикташом

Други меч полуфинала турског Купа, који су играли Фенербахче и Бешикташ (после 0:0 у првом мечу), прекинут је због нереда који су почели баченим предметом на тренера гостујућег тима. Сенол Гунеш је морао на ушивање, да би потом одмах пребачен у болницу. Пепе, некадашњи фудбалер мадридског Реала који сада игра за турског првака поред Душка Тошића, добио је црвени картон у 30. минуту.

Меч је прекинут у 56. минуту, а, после кошкања на терену и уласка полиције, тридесетак минута се чекала одлука о статусу утакмице.

Коначно је процењено да не постоје услови да се настави меч који је, у протеклом периоду захваљујући поновном уздизању Бешикташа, постао посебно важан на Босфору, можда и важнији него легендарни Интерконтинентални дерби који играју Фенербахче и Галатасарај.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво