Шнајдерлин: Евертон је мој последњи клуб у Енглеској

Француски фудбалер Морган Шнајдерлин изјавио да је остварио све амбиције у вези са играњем у Премијер лиги носећи дресове Саутемптона, Манчестер јунајтеда и Еверопна у последњих 10 године и да ће му клуб са "Гудисона" бити последњи у Енглеској.

Бивши репрезентативац Француске је у Евертон стигао у јануару прошле године, још увек није сигуран да ли ће остати у ливерпулском клубу до краја уговора 2021, али нема жељу да више облачи дрес иједног другог енглеског клуба.

"Играо сам већ у Саутемптону, Јунајтеду и Евертону и не видим себе више у неком од других енглеских клубова. Остале су ми још три године уговора. Видећемо да ли постоји обострана жеља да останем до тада", изајавио је Шнајдерлин за Френч ТВ.

Некадашњи саиграч Душана Тадића истиче да и даље осећа локалпатриотизам према француском Стразбуру, који је из његове родне области, али не крије да је од детињства навијач Олимпика из Марсеља и оставља отвореном могућост и да заигра на Велодрому.

"Мој омиљени клуб је Стразбур, јер долазим из те регије, али када сам био дечак обожавао сам Марсељ. Ако напустим Евертон, потражићу изазов у новој лиги", рекао је Шнајдерлин.

Изузев десетогодишњег боравка у Енглеској, Шнајдерлин, 15 пута репрезентативац Француске, у каријери је играо још само за споменути Стразбур и то у дебитантској сезони 2007/2008.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи