Чукарички савладао Партизан на Бановом брду

Фудбалери Чукаричког савладали су на свом стадиону екипу Партизана са 4:2 у првом мечу полуфинала Купа Србије.

Веома садржајан и занимљив меч одигран је на Брду, што је наговештено већ у другом минуту, када се Бојић прошетао кроз шеснаестерац црно-белих и постигао гол.

Партизан је од тог момента имао потпуну иницијативу, а упркос бројним шансама које су имали Ожеговић и Тавамба, у 20. минуту Радић је аутоголом донео изједначење Партизану.

Играо се 40. минут када је Чукарички повео веома брзу контру, а након центаршута Белаковића, Кајевић је други пут довео Чуку у вођство.

Ипак, експресни одговор Партизана десио се четири минута касније, када је Данило Пантић постигао веома ефектан погодак.

Десет минута у другом полувремену било је довољно за још један погодак, поново у режији домаће екипе. Белаковић је пронашао Белића, који је имао превише времена и простора, које је и искористио и постигао погодак.

До краја меча виђен је још један погодак, када је огромну грешку у судијској надокнади направио Слободан Урошевић, који је на својој половини након прекида директно предао лопту Кајевићу, овај упослио Мудринског, који се нашао сам испред гола Партизана и имао лак посао, ставивши тачку на меч.

Реванш меч полуфинала Купа Србије игра се 9. маја.

Овако је протекао меч:

20.22 – Крај меча, победа Чукаричког од 4:2.

20.20 – ГОООЛ! Чукарички у судијској надокнади долази до предности од 4:2, Мудрински је стрелац. Катастрофална грешка Урошевића, који је поклонио лопту противницима, ситуација након које се Мудрински налази испред празног гола, и тресе мрежу. 

19.43 – ГОООЛ! Чукарички трећи пут води, Петар Бојић у 55. минуту постиже други гол на мечу. Поново напад Чукаричког по левој страни, центаршут Белаковића ка Бојићу, који је имао довољно времена и простора да се намести и постигне гол.

19.32 – Настављен је меч. 

19.17 – Полувреме је на Бановом брду.

19.15 – ГОООЛ! Експресан одговор Партизана у 44. минуту, Данило Пантић поравнава на 2:2. Сјајан погодак Пантића, који је са крила ушао у средину, а потом послао пројектил ка голу Белића.

19.11 – ГОООЛ! Чукарички води са 2:1 од 40. минута, стрелац је Кајевић. Брза акција Чукаричког у транзицији, Белаковић је упутио центаршут, а на правом месту био је Кајевић, који је сместио лопту у мрежу противника.

18.51 – ГОООЛ! Партизан након неколико прилика долази до изједначења 1:1 у 20. минуту. Након добро изведеног корнера, настала је гужва у шеснаестерцу, а тамо Радић постиже аутогол. 

18.33 – ГОООЛ! Петар Бојић у другом минуту доводи Чукарички у вођство. Прво је Бојић добио дуел са Урошевићем на десној нападачкој страни, а потом сјајним слаломом успео да заобиђе голмана Јовичића и постигне погодак.

18.30 – Почео је меч на Бановом брду.

18.20 – Познати су састави обе екипе:

Чукарички: Белић, Радић, Ђурић, Копитовић, Богосавац, Доцић, Дринчић, Белаковић, Кајевић, Бојић, Мудрински.

Партизан: Јовичић, Вулићевић, Н. Р. Милетић, Марковић, Урошевић, Тошић, Здјелар, Пантић, Ђерлек, Тавамба, Ожеговић. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи