Ђукић: Тешко против Чукаричког, боље што су два меча

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић изјавио је да нема времена за туговање после пораза у дербију од Црвене звезде (2:1), већ да се екипа окреће борби за трофеј у Купу.

"Увек после пораза у дербију, још кад се не одигра како треба, у екипу уђе нека туга и падне психолошки. Али нама времена за туговање, очекује нас сутра битна утакмица против Чукаричког у борби за финале Купа, јер желимо трофеј", рекао је Ђукић на конференцији за медије.

Према његовим речима, црно-беле очекује тешка утакмица јер је ривал квалитетан.

"Недавно смо их добили са 2:0, али није било лако. Дали смо голове на почетку, па је после било лакше. Ипак, ми смо Партизан, фаворити смо на папиру, па је можда и боље што се играју две утакмице јер се тако смањује ризик да екипа која је на папиру слабија прође, али папир је једно, а терен друго", поручио је Ђукић.

Прва утакмица полуфинала Купа Србије између Чукаричког и Партизана игра се у среду од 18.30 сати на Бановом брду.

Претходно, у првом полуфиналу од 16 сати састају се Мачва и Младост из Лучана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво