Чукарички остаје у лиги и тражи од ФСС да реши проблем

Фудбалски клуб Чукарички, упркос незадовољству суђењем после утакмице против Радничког из Ниша, наставиће да се такмичи у Суперлиги и Купу Србије, али захтева од руководства ФСС да реши проблем са судијама, саопштио је спортски директор Владимир Матијашевић.

Фудбалски клуб Чукарички одржао је ванредну конференцију за медије због спорног суђења на мечу против Радничког из Ниша. Медијима се обратио спортски директор клуба Владимир Матијашевић, који је најпре прочитао саопштење председника Драгана Обрадовића, у којем се, између осталог, наводи да клуб до краја сезоне више неће коментарисати суђење.

"Након обављеног разговора са власником клуба, због тридесет професионалних играча, више од триста играча омладинског погона и преко сто спортских радника и запослених у ФК Чукарички, донели смо одлуку о наставку учешћа у Купу Србије и Суперлиги – елитном српском фудбалском такмичењу. Односно, као одговорни људи према појединцима и породицама оних који живе за фудбал и од фудбала на поштен начин, до даљег ћемо наставити учешће у ономе што представља елитни фудбал у Србији данас", каже се, поред осталог, у саопштењу председника Обрадовића. 

"Ми подржавамо ФСС, али судијама се мора стати на пут и овај проблем мора да се реши", рекао је Матијашевић на конференцији за медије.

Чукарички у среду у првом мечу полуфинала Купа Србије дочекује Партизан.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи