Два милиона евра инвестиције у Звездин стадион

Фудбалски клуб Црвена звезда увешће за пролећни део сезоне нови систем продаје улазница за утакмице тима, али и нову процедуру уласка на стадион.

Звездин потпредседник  Александар Антић на конференцији за новинаре истакао је да вредност те инвестиције, коју ће реализовати шведска компанија "Ајтикет" (Iticket) и домаћа фирма "Џинџер" (Ginger RCА), износити око два милиона евра.

"После дугог низа тешких година кризе коју смо преживели, време је да уђемо у нову фазу... Поред сређивања тешке финансијске ситуације, а и на том плану показујемо знаке живота, време је и да озбиљно инвестирамо у наш стадион и станемо раме уз раме са стадионима какви су Алијанс арена и Олд Трафорд", казао је Антић.

Звездин потпредседник  је најавио и да би клупски стадион почетком пролећног дела сезоне требало да добије и нови семафор.

Директор компаније "Џинџер" Милан Бегић појаснио је да ће улазнице за утакмице Црвене звезде од пролећа моћи да се купују путем интернета, мобилних телефона, банкомата, али, као и до сада, и преко дисрибутера и на благајнама.

"Звезда ће добити најмодернији систем који тренутно постоји и који је уграђен на седам од 10 стадиона на којима ће се следеће године играти Светско првенство у Јужној Африци", казао је Бегић и додао да такав, па чак и застарелије системе имају и стадиони Челсија, Селтика, Шахтјора, Бенфике, Порта и други модерни стадиони Европе.  "Нови систем ће смањити редове, због нове процедуре уласка на трибинама ће бити тачно онолико људи колики је капацитет. Улазнице ће, рецимо, моћи да се наруче преко Звездиног сајта , одштампају кући и тако уђе на стадион. 'Паметним' телефонима моћи ће да се наручују бар кодови, које ће систем препознавати", додао је. 

Инвестицијом у  Звездин стадион компанија "Ајтикет" ући ће на тржиште југоисточне Европе, пошто је до сада радила само на Скандинавском полуострву, где је највећи дистрибутер улазница, којих годишње прода више од 15 милиона.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво