Петровић: Најтеже је против мање атрактивних противника

Тренер фудбалера Црвене звезде Владимир Петровић упозорио је да је најтеже победити у сусретима са тимовима који су мање атрактивни, као што је Чукарички, код кога његова екипа сутра гостује у 12. колу Јелен Супер лиге.

"Најтеже је мотивисати екипу када играте против мање атрактивних противника, какав је Чукарички, а који уме да буде незгодан", рекао је на конференцији за новинаре Петровић, који је подсетио да је Чукарички у четвртом колу играо нерешено са Партизаном 1:1.

"Ако се опустимо, можемо да имамо велике проблеме. Морамо да држимо ситуацију у својим рукама", додао је Пижон.

Слично мишљење о сутрашњем дуелу изнео је и Звездин десни бек  Павле Нинков, који је у редове црвено-белих стигао у јануару 2008. године управо из Чукаричког.

"То што је Чукарички тренутно последњи на табели Првенства не даје нам право да их потценимо. Ми морамо да водимо игру", казао је Нинков и додао да се чуо с првотимцем Чукаричког Драженом Окуком. "Разговарали смо. Они ће сигурно покушати да нас изненаде, победе, да нам пруже отпор, али све зависи од нас и нашег приступа утакмици", рекао је Нинков и оценио да његовом тиму највећа опасност прети од Сретена Станића.

Чукарички је у досадашњем току сезоне освојио свега седам бодова, а последње две утакмице је изгубио. Звезда је сакупила 31 бод, а победила је у претходних 10 сусрета, рачунајући и два у Лав Купу Србије.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво