Мичел Доналд – странац са највише наступа у Црвеној звезди

Капитен фудбалера Црвене звезде Мичел Доналд, од "вечитог дербија" странац са највише утакмица у клубу из Љутице Богдана (105), изјавио је да је срећан због достигнућа, као и да није очекивао да ће доћи до њега када је пре непуне три године стигао у Београд.

Холандски фудбалер је у победи над Партизаном (2:1) у суботу ушао са клупе и забележио 105. наступ у Звезди, чиме је оборио рекорд Бразилца Кадуа Мендеса.

"Не могу да опишем колико сам срећан због тога, увек је лепо када осим тимског успеха остварите и лични рекорд. Није мала ствар када кажете да сте странац са највише наступа у клубу попут Црвене звезде, јер сви желе да испишу историју. Ипак, нисам то планирао", изјавио је Доналд за клупски сајт.

Како наводи, у црвено-белом дресу је постао много бољи фудбалер него што је био пре доласка и остварио је најлепше тренутке у каријери, због чега је захвалан клубу и навијачима, али истиче да је из максималног приступа стигао до рекорда.

"Трудим се да се брзо адаптирам куда год да одем и у сваком тренутку дајем све од себе. Тако је било и када сам дошао у Звезду, где сам из утакмице у утакмицу давао максимум и то ме је довело до овог лепог рекорда", рекао је Доналд.

Холандски интернационалац, упркос утакмицама против великих клубова у Лиги Европе, не заборавља дебитантску утакмицу против Радника у Сурдулици.

"Заиста је било много великих, важних и лепих утакмица. Играли смо против Арсенала, ушли у нокаут фазу Лиге Европе, али памтићу прву утакмицу у Звезди против Радника, а такође и 100. која је била на стадиону Партизана. Сада сам поново против црно-белих поставио рекорд. Изгледа да ми они као противници одговарају за обарање рекорда", изјавио је Доналд.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво