Пујол најавио опроштај од репрезентације

Одбрамбени фудбалер шпанске репрезентације Карлес Пујол најавио је опроштај од дреса са државним грбом након завршетка Светског првенства које ће 2010. године бити одржано у Јужној Африци.

Пујол је током последње деценије био стандардни члан одбрамбеног бедема "црвене фурије", са којом је прошлог лета, на шампионату у Аустрији и Швајцарској, стигао до тилтуе првака Европе.

Он је изјавио да је, с обзиром да је закорачио у четврту деценију, све уморнији од бројних обавеза и да његово тело све теже подноси напоре који изискују играње у врхунској форми за репрезентацију Шпаније и Барселону.

"Врло је могуће да је Првенство у Јужној Африци последње велико такмичења на коме ћу наступити. Долазе млађи играчи, а већ постоји неколико адекватних замена на мојој позицији у тиму", рекао је 31-годиншњи Пујол, који је одиграо 80 утакмица за репрезентацију.

Пујол ће, ипак, коначну одлуку о завршетку каријере у националном тиму донети након консултација са стручним штабом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво