Ожеговић: Дајем живот да нису желели победу више од нас

Фудбалер Партизан Огњен Ожеговић, стрелац јединог гола за црно-беле у поразу од Црвене звезде, рекао је да је слабо прво полувреме, захваљујућу пресингу противника, утицало на крајњи резултат дербија, али није сагласан да је његов тим мање желео победу од вечитог ривала.

"Лоше смо почели утакмицу, нисмо успели да остваримо игру и Звезда је пресингом на средини терена искористила наше грешке. Можда се чинило са стране да имају већу жељу за победом, али могу да дам живот за сваког играча да нипошто нису имали већу жељу од нас", изјавио је Ожеговић за клупски сајт.

Нападач црно-белих каже да је тешко било вратити се у игру после два брза гола, али и наводи да ни срећа није била на страни његовог тима, како истиче, можда и "зато што се није заслужила".

"Сплет несрећних околности у првих двадесет минута утицао је да примимо голове после којих је било тешко издићи се. Друго полувреме је пут и показатељ како треба играти. Ипак, срећа није била на нашој страни, као у случају слободног ударца Зорана Тошића, за кога ми је жао што дуже није играо, али мислим да је негде нисмо ни заслужили", рекао је Ожеговић.

Одбрамбени фудбалер Партизана Немања Р. Милетић самокритично истиче да је игра црно-белих у првом полувремену била испод сваког нивоа, али да нема окретања назад, већ да сав фокус мора бити на будућности и утакмици против Чукаричког у Купу.

"Сами себе смо победили. Нисмо ушли у утакмицу како треба и једноставно смо сви играли испод нивоа, а прво крећем од себе. У другом полувремену смо били бољи, али је већ било касно јер су нас пресекла два гола. Време не могу да вратим, а од кукњаве нема ништа. Колико год да је тешко, морамо се окренути ка Чукаричком", рекао је Милетић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво