Милојевић: Против Партизана показали да смо најбољи

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић каже да је његова екипа потпуно надиграла Партизан и показала да је најбоља у Србији.

"Могу да будем задовољан после велике победе. Надиграли смо у свим сегментима Партизан, апсолутно је заслужен тријумф. Поделио бих меч на два дела, у првом смо били надмоћни, али сам се прибојавао наставка који ми се није свиђао. Живимо на Балкану, постоји самозадовољство, иако не волим, прогледаћу кроз прсте", рекао је Милојевић на конференцији за медије.

Милојевић не жели да се прича о шампионској титули, иако је његов тим близу циља.

"Мислим да смо најбоља екипа, то смо показали вечерас против директног конкурента. Има још да се игра, рано је причати о титули, иако сам свестан да многи причају о томе. У игри је 18 бодова, имамо предност и док постоји математичка шанса нећемо се опуштати".

Милојевић је победом у дербију прославио мали јубилеј, 50. меч на клупи првог тима црвено-белих.

"Имао сам част да побеђујем Партизан у млађим категоријама, није ми прва победа и поносан сам на тај податак. Сваки пут ми је драго када савладам највећег ривала".

Као и колега из Партизана Мирослав Ђукић, Милојевић признаје да нереди на трибинама ружна слика.

"Ружно је то што се догађа, није пријатно. Морамо сви да пружимо све од себе да буде прави амбијент. Мало нас све ремете таква дешавања", закључио је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво