Тадић стрелац у поразу од Челсија, Ливерпул рутински

Фудбалери Саутемптона изгубили су на свом терену од Челсија са 3:2, а стрелац првог гола за "свеце" био је српски репрезентативац Душан Тадић. Две асистенције за Миливојевића у победи Паласа над Брајтоном, Барнли бољи од Лестера. Ливерпул са 3:0 савладао Борнмут.

Душан Тадић довео је свој Саутемптон у вођство на "Сент Мерису" против Челсија, али су домаћи на крају ипак остали без битних бодова у борби за опстанак.

Саутемптон је водио са 2:0, али је онда Жиро, који је нешто раније ушао са клупе, донео преокрет "плавцима", уз један погодак Едена Азара.

Лука Миливојевић наставио је са добрим партијама у дресу Кристал Паласа. Српски везиста забележио је две асистенције у победи свог клуба над Брајтоном од 3:2.

Барнли је на свом терену био бољи од Лестера резултатом 2:1, Хадерсфилд је минималним резултатом славио против Вотфорда, док су Свонси и Евертон играли без победника 1:1.

Ливерпул је са 3:0 на "Енфилду" рутински савладао Борнмут, головима Манеа, Салаха и Фирмина.

У дербију кола од 20.45 играју Тотенхем и Сити. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво