Ђукић: Дерби ништа не решава

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић, уочи 157. вечитог дербија, изјавио је да очекује његову екипу у победничком ритму и да ће све учинити да евентуалним тријумфом смањи бодовну разлику над Црвеном звездом и учини првенство занимљивијим.

"Пред нама је дерби, празник фудбала. Очекујем да у прелепом амбијенту прикажемо дерби у правом светлу. Морамо да будемо храбри, они имају шест бодова предности и само са победом остајемо у игри. Екипа се налази у добром моменту, али знамо да неће бити лако. Учинићемо све да победимо и првенство учинимо занимљивијим", рекао је Ђукић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Према његовим речима, дерби неће решити првенство, упркос томе што Црвена звезда тренутно има шест бодова више, и нагласио да је фокус на целом тиму ривала без обзира на неколико добрих појединаца.

"Неће бити готово чак ни ако изгубимо, Партизан се никад не предаје. Звезда има добре нападаче. Свесни смо да имају појединце попут Пешића, Радоњића, Бена, али већи фокус је на целој екипи. Верујемо у наше способности", рекао је Ђукић.

Капитен Партизана Мирослав Вулићевић изјавио је да дерби неће решити првенство, али може много тога да одлучи у наставку.

"Сви знамо ста значи дерби. Неће ништа одлучити али мозе да преломи. Они су благи фаворити, али ми смо у поведничком низу и верујем да ћемо победити уз подршку навијача", изјавио је Вулићевић.

Како наводи, нема страх од Звездини играча, чије квалитете јако цени, али истиче да је чувао и квалитетније играче.

"Не плашимо се Бена, има ту још много добрих играча. Сигуран сам да ће они више да воде рачуна о нама него ми о њима. Чувао сам Ленона против Тотенхема који је можда бржи од Радоњића", рекао је Вулићевић.

Утакмица првог кола плеј-офа Суперлиге између Црвене звезде и Партизана игра се у суботу од 18.30 на стадиону "Рајко Митић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара