Салцбург дочекује Лацио у борби за полуфинале Лиге Европе

Лацио је у првом мечу у Риму, у изузетно узбудљивом мечу, савладао екипу Салцбурга са 4:2, али очекује нас велика борба у реваншу (21.05, РТС 1). У осталим мечевима састају се ЦСКА – Арсенал, Олимпик – Лајпциг и Атлетико – Спортинг. Кретање резултата са свих мечева можете пратити на нашем порталу.

Прве утакмице четвртфинала Лиге Европе донеле су пуно узбуђења, у реваншу нас очекује много више. Радио-телевизија Србије директно ће преносити меч из Аустрије, где Салцбург дочекује екипу Лација.

"Бланкоселести" су у првом мечу на "Олимпику" стигли до победе од 4:2 и у добром расположењу очекују реванш. Салцбургу је за пролаз потребна победа од два гола разлике, што је далеко од немогуће мисије.

Занимљиво ће бити на "Велодрому", где Олимпик дочекује екипу Лајпцига. Немачки тим је однео минималну победу у првом мечу (1:0), а домаћи се надају да ће, уз подршку навијача, поново до полуфинала другог по квалитету европског такмичења.

Арсенал се у Лондону играо са "армејцима" (4:1), али сада мора и у Москви да оправда улогу једног од главних фаворита за освајање такмичења.

Спортинг се са гостовања у Лисабону вратио са два гола заостатка (2:0), па је тешко очекивати да против Симеонеовог Атлетика може доћи до великог преокрета. Ипак, мечеви у Лиги шампиона показали су да је у модерном фудбалу све могуће.

Сви мечеви се играју од 21.05, кретање резултата можете пратити на нашем порталу, док на Првом програму РТС-а можете гледати директан пренос утакмице из Аустрије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи