Арсенал бољи од Саутемптона, реми Челсија и Вест Хема

Фудбалери Арсенала савладали су на свом терену екипу Саутемптона са 3:2, док је Челси одиграо нерешено са Вест Хемом 1:1 у оквиру 33. кола Премијер лиге.

Арсенал је још једном одиграо меч са превише осцилација, које су могле да их поново коштају бодова.

Гости су повели у 17. минуту меча голом Лонга, али је Арсенал након успаваног старта и примљеног гола заиграо знатно боље.

До одмора "тобџије" постижу два гола. Први је дело Обамејанга у 29. минуту на асистенцију Велбека, који је био стрелац гола за преокрет у 38. минуту на асистенцију Ивобија.

Чинило се да Арсенал има конце меча у својим ногама, али је Чарли Остин донео изједначење Саутемптону у 73. минуту, а као и код првог гола гостију, асистент је био Соареш.

Ипак Велбек постиже други гол на мечуу 81. минуту и доноси својој екипи победу.

Арсенал је уписао 16. победу у 32 одиграна меча и налази се на шестој позицији на табели Премијер лиге, док је Саутемптон са 14 пораза и 28 бодова поново на 18. месту и опасној зони која води у нижи ранг.

Челси је на свом стадиону одиграно нерешено са Вест Хемом 1:1.

"Плавци" су повели голом Аспиликуете у 36. минуту на асистенцију Морате, да би у 73. минуту Хернандез изједначио на 1:1.

Челси је пети на табели са 57 бодова, док је Вест Хем 14. са 34. 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво