Марковић: Трофеји су најважнији, једва чекам дерби

Млади фудбалер Партизана Светозар Марковић, ново "чудо од детета из Хумске" каже да му је фокус на томе да што боље испуни задатке на терену, али да су од тога важније победе и трофеји.

"У овој почетној фази каријери наравно да сам усмерен на своју игру, али зна се шта носи Партизан, победе и борба за трофеји су важнији", рекао је Тањугу 18-годишњи дефанзивац, који је сад већ стандардан у задњој линији црно-белих и наредног викенда требало би да дебитује у сениорском вечитом дербију.

Марковић је у убедљивој победи против Борца из Чачка (5:0) постигао и првенац у црно-белом дресу и на најбољи начин најавио дуел против Црвене звезде.

"Сјајан осећај, требало ми је 10-15 секунди да схватим да се то догодило. Много нам значи победа за самопоуздање пред најважнију утакмицу у сезони. За мене је то изузетна утакмица јер цео живот сањам о дербију и једва чекам да почне".

Одмах после меча на стадиону "Рајко Митић", који би могао да буде одлучујући у борби за шампионску титулу, црно-беле очекује дуел са Чуакричким у Купу.

"Очекује нас тешка утакмица, али надам се да ћемо проћи у финале јер нам је циљ да одбранимо трофеј. Они ће вероватно да анализирају наш претходни дуел на Бановом брду, лоцирају грешке и покушаће да буду бољи. На тој утакмици сам дебитовао и био је невероватан осечај", поручио је Марковић.

Утакмица између Црвене звезде и Партизана игра се у суботу 14. априла од 18.30 на стадиону Рајко Митић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи