Арсенал силовит против ЦСКА, фестивал голова у Риму

Четвртфинале Лиге Европе донело је, сходно очекивањима утемељеним у квалитету осам екипа, веома узбудљиве мечеве. Арсенал је савладао московски ЦСКА (4:1), уз предиван гол Арона Рамзија и уопште предивну партију Месута Озила. Лацио је тријумфовао против Салцбурга са 4:2, Лајпциг је био бољи од Олимпика из Марсеља (1:0), док је мадридски Атлетико победио Спортинг резултатом 2:0.

Фудбалери Арсенала одиграли су једно од најбољих европских полувремена у протеклих неколико сезона (вероватно и дуже), победивши у процесу екипу ЦСКА са 4:1, а да су притом могли да постигну још толико голова.

По два гола за тим Арсена Венгера постигли су Рамзи и Лаказет (обратити посебну пажњу на други погодак овог првог), док је стрелац за тим из Русије био Головин (такође гол који вреди погледати неколико пута).

Лацио и Салцбург, два тима који иза себе имају заиста импресивне сезоне, подарили су Европи подједнако импресиван меч, у коме је домаћин на Олимпику славио са 4:2. У екипи тренера Инзагија било је места и за Милинковића-Савића и Басту.

Лајпциг је као домаћин био бољи од Олимпика из Марсеља са 1:0, а Тимо Вернер је постигао гол за „црвене бикове" у смаом финиш првог полувремена.

Головима Кокеа и Антоана Гризмана, у првом полувемену, Атлетико је у Мадриду био бољи од Спортинга.

Реванш мечеви су на програму за седам дана.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи