Силовита Звезда бројала до пет у Драгачеву

Младост – Црвена звезда 2:5 (1:2). Гостовање у Лучанима, ако ни звог чега другог а онда због неконвенционалног начина на који игра екипа Младости, обично се сматра једним од тежих за два највећа српска клуба. Овога пута свакако није било тако јер су црвено-бели, лишени неколико веома важних фудбалера, били кудикамо бољи од ривала и, напослетку, успели то да пренесу и на семафор.

Фудбалери Црвене звезде савладали су Младост у Лучанима са 5:2 (2:1) у утакмици 29. кола Суперлиге Србије.

Стрелци за црвено-беле били су Славољуб Срнић у 18, Срђан Бабић у 44, Александар Пешић у 56. из пенала и 84. минуту, као и Лука Илић у 81. минуту. Двоструки стрелац за домаћина био је Предраг Павловић, у 36. и 73. минуту.

Чукарички је на Бановом брду савладао суботички Спартак резултатом 4:1 (2:1).

На табели Звезда води са 76 бодова, Партизан има 64, а Чукарички и Раднички Ниш по 50...

Овако је текла утакмица у Лучанима:

18.51 – Крај меча...

18.44 – ГОООООЛЛЛЛЛ!!! Где је четврти, ту је и пети. Александар Пешић постиже свој други, а, рекосмо, пети погодак за свој тим. Сјајан резултат за црвено-беле на ономе што је требало да буде тешко гостовање.

18.41ГОООООООЛЛЛЛ!!! Ако је и било дилеме око победника или коначнох исхода овог сусрета, сада га свакако више нема. Црвена звезда изнова има два гола предности, захваљујући поготку младог Илића.

18.32 – ГОООООООЛЛЛЛЛ!!! Предраг Павловић постиже свој други гол на мечу (шести у сезони). Асистент Крушевљанину, некадашњем младом репрезентативцу Србије, био је Владимир Радивојевић, са којим је играо и у Новом Пазару, у време када је овај тим био на пола корака до играња европског фудбала.

18.15ГОООООЛЛЛЛЛ!!!! Након седам мечева Александар Пешић успева да постигне погодак у дресу Црвене звезде. Некадашњи фудбалер Јагодине и Тулуза до гола је стигао из пенала, који је и досуђен након прекршаја над њим.

18.05 - Почео је други део игре.

17.47 - Полувреме.

17.44 - ГОООООООЛЛЛ!!! Бабић у самом финишу првог полувремена постиже погодак за Црвену звезду која води са 2:1.

17.38ГООООООООЛЛЛ!!! Предраг Павловић постиже гол за домаћу Младост. Почињемо из почетка...

17.19ГООООЛЛЛЛЛ!!! Славољуб Срнић завршава акцију чији део је био и Александар Пешић (његов допринос огледа се у интелигентном завршном додавању), за вођство тима из Љутице Богдана.

17.01 – Меч је почео...

Састав домаћег тима: Крзнарић, Б. Милошевић, И. Милошевић, Шатара, П. Јовановић, Пејовић, Тумбасевић, Павловић, Радивојевић, Пешић, И. Јовановић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво