Милојевић: Сметају ми сумње пред сваку Звездину утакмицу

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић скренуо је пажњу јавности да непрекидне сумње и лоше увертире, које се према његовим речима, намерно стварају пред сваку утакмицу црвено-белих и напоменуо да ће клуб имати јасан одговор ако се настави са тим.

Милојевић је скренуо пажњу на нефудбслска дешавања из прошле сезоне и истакао да не жели да се понове.

"Доста пута се коментарише суђење кад ми играмо, не бих волео да буде као прошле године. Видим да се пред сваку нашу утакмицу прејудицирају неке ствари, али ми нисмо имуни на то. Мени су неке ствари лично засметале. Никад нисам желео да их коментаришем, али из прошлогодишњег искуства смо спремни да дамо одговор на то ако се овако настави", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.
Милојевић се осврнуо и на утакмицу против Младости у Лучанима и похвалио прошлогодишњег представника Србије у Европи и посебно тренера Ненада Миловановића.

"Гостијемо екипи која је и прошле године показала да доживљава врхунац клуба кроз квалификације у Лиги Европе а сад се боре за трофеј у купу. Имају искусног тренера, међу најбољима у Србији. Нису у плеј офу, али то је екипа са најбољим контранападом у лиги", изјавио је Милојевић.

Милојевић је рекао да неће моћи да рачуна на Борјана, Доналда и Савића, док су упитни наступи Крстичић и Ле Талек.

Тренер црвено-белих је скренуо пажњу и на лош квалитет терена у Србији.

"Терени би требало да буду бољи и плаћамо цех лошиг квалитета, али не желим да бацам одговорност, јер живимо у таквим временским условима. Понекад кад видим играче на њима, јасно је да су много веће сеансе за повреду. То је виша сила. Квалитет фудбала је умањен, али здравствено стање је примарно", рекао је Милојевић.

Утакмица 29. кола Супер лиге Србије између Црвене звезде и Младости игра се у недељу од 17 часова у Лучанима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво