Златна медаља СИМ за Немању Матића

Председница Спортских игара младих за Србију Ивана Јовановић уручила је српском фудбалеру Немањи Матићу специјално признање, златну медаљу са посветом, за све што је као амбасадор СИМ учинио на промоцији такмичења. Према њеним речима, медаља је знак пажње и захвалности у име свих 1,2 милиона дечака и девојчица који су до сада учествовали у Играма.

"Немања помаже Спортским играма младих на разне начине. Увек је ту за нас и живимо СИМ причу заједно, у интересу деце Србије и региона. Као и увек, весео, насмејан, човек са душом и великом енергијом, прави је промотер циљева и идеја које наше Игре доносе", истакла је Јовановић.

Према њеним речима, медаља је знак пажње и захвалности у име свих 1,2 милиона дечака и девојчица који су до сада учествовали у Играма.

"Хвала ти Немања што си уз нас и што се бориш за осмехе деце у региону", поручила је Јовановићева.

Заменик капитена репрезентације Србије захвалио се на признање и додао да ће увек бити ту да пружи подршку.

"Сматрам да је оно што ви радите много важно. За децу је све бесплатно, није важно ко је победник, јер су сви само учешћем у Играма већ победили. Јако је важна ваша улога, жеља, рад и труд који улажете, да их научите да су пријатељства јако важна у животу, као и порука да је спорт начин живота и једини излаз који младе води на прави животни пут. Желим вам да истрајете, а сви ми који разумемо вашу мисију смо ту да помогнемо што више можемо", рекао је Матић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи