Алегрију "Златна клупа" за 2017. годину

Шеф стручног штаба Јувентуса Масимилијано Алегри проглашен је за најбољег тренера италијанског првенства за 2017. годину.

Алегрију је ово трећи пут да добија "Златну клупу", а тростуки узастопни првак Италије са Јувентусом, који је освојио награду у конкуренцији Ђан Пјера Гасперинија из Аталанте и Маурисија Сарија из Наполија, посветио је ово признање стручном штабу и руководству славног торинског клуба.

"Желим да се захвалим играчима, који мени и клубу пружају изузетно задовољство. Ову награду посвећујем стручном штабу, али и клубу који ми је омогућио да седнем на ову престижну клупу", изјавио је Алегри.

Алегри је прошле сезоне водио Јувентус до шестог узастопног Скудета и трећег освајања Купа Италије за редом, а у финалу Лиге шампиона поражен је од Реал Мадрида.

Тренер Јувентуса се овим призањем изједначио по броју награда са Антонијом Контеом, Марчелом Липијем и Фабијом Капелом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи