Муније: Чекам да смене Емерија, па да се покажем

Фудбалер Пари Сен Жермена Томас Муније очекује да ће тренер Унај Емери бити смењен на крају сезоне и да ће се он онда изборити за стартну поставу. Белгијски десни бек, у сенци Данија Алвеса, признао је да осећа да ће баскијски стручњак отићи са клупе ПСЖ-а, иако је на добром путу да освоји титулу првака Француске, али му се замера на елиминација од мадридског Реала у осмини финала Лиге шампиона.

"Немам 18, већ 26 година, морам да се докажем у клубу и покажем шта знам на мојој позицицији. Сада чекам да се промени много ствари, например тренер", директан је Муније у разговору са белгијским медијима.

Муније истиче да може много тога да уради у ПСЖ-у уколико добије бољу улогу.

"Желим више да играм, имам веће самопоуздање него пре две године. Видим будућност без притиска, сазрео сам ментално откад сам стигао у Париз", поручио је одлични фудбалер који је на Парк принчева дошао пре годину и по дана из Клуб Брижа.

Емерија су практично сви медији "сменили", а као кандидати да га наследе спомињу се менаџер Челсија Антонио Конте, Луис Енрике, Дијего Симеоне из Атлетико Мадрида...

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи