"Драги Лос Анђелесе, нема на чему"

Златан Ибрахимовић каријеру наставља у Лос Анђелес галаксију, а његов долазак је на занимљив начин представљен у Лос Анђелес тајмсу – слика Швеђанина, уз поруку "Драги Лос Анђелесе, нема на чему".

Ибрахимовић је споразумно раскинуо уговор са Манчестер јунајтедом, а каријеру ће наставити "преко баре", у екипи Лос Анђелес галаксија.

Тиражни Лос Анђелес тајмс, у свом издању од петка, на занимљив начин је објавио поруку шведског нападача – "Драги Лос Анђелесе, нема на чему", написао је Ибрахимовић, а у истом броју је и велика Ибрина слика у опреми новог клуба.

Ел-Еј тајмс је пренео и кратак интервју са једним од најбољих нападача света свих времена, а на питање да ли је Лос Анђелес довољно велики да прихвати његову личност, Ибра је у свом стилу одговорио: "Ако није, направићу га већим."

Ибрахимовић је постигао 29 погодака у 53 наступа за тим са "Олд Трафорда", са "ђаволима" је освојио Лига куп и Лигу Европе, а од априла је одсуствовао са терена због повреде укрштених лигамената.

Ибрахимовић је играјући за Ајакс, Јувентус, Интер, Барселону, Милан и ПСЖ освојио 33 трофеја и сматра да му је играње у Америци нови изазов.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара