Нејмар бира тренера у ПСЖ-у: Нећу Контеа, већ Луиса Енрикеа

Најбољи фудбалер Пари Сен Жермена Нејмар да Силва предложио је власнику клуба Насеру Ал-Калифију да смени тренера Унаја Емерија и уместо њега постави Луиса Енрикеа. За новог тренера главни кандидат највише фигурира Антонио Конте из Челсија, али је Нејмар поручио шеику да му се не свиђа Италијанов стил и да је Луис Енрике право решење, пишу бројни шпански и француски медији.

Прва звезда "светаца" је у родном Бразилу, где се опоравља од повреде, приликом посете Ал-Калифија и спортског директора Антера Енрикеа саветовала да се ангажује Луис Енрике.

Нејмар је са Луисом Енрикеом успешно сарађивао у Барселони, заједно су за само три сезоне освојили чак девет трофеја (два Примере и Лигу шампиона), а потом су прошлог лета у исто време отишли са Ноу Кампа.

Једно је сигурно, Емери на крају сезоне одлази из Париза због неуспеха у Лиги шампиона, односно елиминације од мадридског Реала у осмини финала, без обзира што је близу да освоји шампионску титулу у француској Лиги 1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара