"Орлови" из Торина: Победа као увертира за Светско првенство

Најбољи српски фудбалери стигли су у Торино, где ће у петак увече, од 20.30, против Марока одиграти прву припремну утакмицу уочи Мундијала у Русији.

Селектор Младен Крстајић не може да рачуна на повређене Сергеја Милинковића-Савића и Вујадина Савића, док су сви остали спремни за Мароканце, а потом и за меч са Нигеријом у Лондону.

"Идемо да победимо, остваримо добар резултат и направимо лепу увертиру за оно што нас касније очекује. Ко ће играти и бити стартер, питање је за селектора, а на нама играчима је да будемо спремни", рекао је нападач грчког ПАОК-а, стрелац гола против Грузије којим је Србија изборила пласман у Русију.

На располагању селектору биће и млади дефанзивац Вердера Милош Вељковић, који може да се подичи заиста добром формом у којој у којој игра у Бундеслиги у последње време.

"Био сам повређен, опоравио сам се, тренирао, тако да сам спреман. Сваки играч жели да игра, али одлука је само на селектору. Надамо се добром резултату у оба меча", поручио је Вељковић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи