Буфона чека посао у Фудбалском савезу Италије

Легендарни голман Јувентуса Ђанлуиђи Буфон могао би по оконачању каријере да добије посао у Фудбалском савезу Италије, јавља Газета дело Спорт.

Буфон је недавно изјавио да ће се пензионисати на крају сезоне уколико освоји Лигу шампиона са Јувентусом, што је један од ретких трофеја који му недостаје пошто је три пута поражен у финалима.

Чак иако то не уради велика је вероватноћа брани последњу сезону у дугој каријери. 

Искусном голману, који се после неуспеха у квалификацијама за Светско првенство повукао из репрезентације, уговор са Јуветусом истиче крајем јуна, а како наводи угледни италијански лист, још увек није познато коју би функцију могао да преузме.

Kао најреалнија oпција спомиње се рад у Клубу Италије, структури која прати активности унутар тима.

Буфон је са репрезенатцијом Италије освојио Светско првенство 2006. године, а за Азуре је бранио 175 пута.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи