Савић због повреде остао у Београду

Вујадин Савић због повреде неће бити у конкуренцији за пријатељске утакмице против Марока и Нигерије, објављено је на сајту Фудбалског савеза Србије.

Савић признаје да му је изузетно криво што неће дебитовати за Србију због повреде.

"После најновијих прегледа и на основу разговора са медицинском службом репрезентације, као и са људима из клуба, одлучио сам да останем у Београду. Ситуација са повредом је таква да би одлазак на пут био превелики напор и додатни ризик. Искрено, веома ми је криво због овога, није било срећнијег човека од мене када сам се нашао на списку државног тима, али шта да се ради. Здравље је најважније и у овом моменту морам да размишљам о најбољем начину за мене како бих се што пре опоравио", рекао је фудбалер Црвене звезде.

Утакмица против Марока игра се у петак у Торину од 20.30, док је меч против Нигерије четири дана касније у Лондону од 20.50 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво