Илиев о Ђукићу: И Гвардиола је био на удару…

Спортски директор ФК Партизан Ивица Илиев позвао је на стрпљење са тренером Мирославом Ђукићем и поручио да је под сличним ударом био шпански стручњак Пеп Гвардиола, али да се издигао и ове сезоне са Манчестер ситијем доминира у Енглеској.

"Цела ситуација око Ђукића говори о његовом карактеру, али и каректеру људи из клуба. Понашамо се у складу са реномеом клуба. Не може преко ноћи све. То говори и случај Гвардиоле, за мене највећег тренера света, у прошлој сезони био је под ударом критика, нико није веровао у њега, а ове му се цео свет клања као највећем. Битно је да растемо и што се све вратило у нормалу", рекао је Илиев за клупску телевизију.

Партизан је, тврди се, изашао из кризе са четири везана тријумфа, након елиминације из Лиге Европе и киксева против нишког Радничког и Земуна, када се и спекулисало о Ђукићевом одласку.

Он је нагласио да челници клуба нису подлегли притиску медија и јавности, већ остали доследни.

"Имамо срећу што Ђукић има јак карактер па све може да издржи. Под чврстим уговором је са Партизаном, не само на папиру. Имам одличну сарадњу са њим, морамо да имамо стрпљења и пустимо да уради своје", рекао је Илиев.

Шампион Србије је са 12 бодова заостатка у односу на Црвену звезду отишао на репрезентативну паузу, а у наставку Суперлиге гостује код Бачке 31. марта.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара