Шо напушта Јунајтед због критика Муриња

Фудбалер Манчестер Јунајтеда Лук Шо озбиљно размишља да напусти клуб са Олд Трафорда после јавних критика менаџера Жозеа Муриња. Шоу истиче уговор на лето 2019. године, одиграо је само 15 утакмица ове сезоне јер је у сенци Ешлија Јанга и сва је прилика да је идеалан тренутак да оде са Олд Трафорда.

Жозе Мурињо је на мечу ФА купа против Брајтона (2:0) заменио енглеског левог бека после првог полувремена, а потом критиковао његово залагање и наступ речима "да је Шо играо тако као да му тело говори да буде замењен".

Скај Спорт пише да је 23-годишњи фудбалер разочаран јавним иступом менаџера, али да неће дозволити да га понижава и зато постоје велике шансе да оде на крају сезоне.

Шоу истиче уговор на лето 2019. године, одиграо је само 15 утакмица ове сезоне јер је у сенци Ешлија Јанга и сва је прилика да је идеалан тренутак да оде са Олд Трафорда.

Јунајтед је Шоа 2014. године платио Саутемптону тада рекордних 35 милиона евра за левог бека, али није испунио очекивања, делом и због озбиљне повреде.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво